četrtek, 30. avgust 2012

River

Sezono 2012 sem v večji meri zaključil, saj v tem letu nimam več postavljenih izzivov, ki bi jih lahko posebej izpostavil. Že nekaj časa imam vse misli usmerjeno v začetek maja 2013, ko se nameravam udeležiti mednarodnega triatlona v Lizboni polovične ironman razdalje (1,9-90-21,1). Upam, da mi bo zneslo...


Letos na začetku leta je kazalo, da je sezona izgubljena zame, saj se nisem mogel rešiti bolečine v kolenu, ki me je spremljala že od začetka zime. Spomladi sem začel sodelovati z Miranom Bevcem iz podjetja River. Pod njegovim nadzorom sem opravil mesec priprav v fitnesu, kjer sem opravljal specifične vaje za koleno in stanje se je izboljšalo do te mere, da sem konec aprila že lahko tekmoval! S treningi pod njegovo taktirko sem se lahko dokaj uspešno udeležil nekaj kolesarskih tekem (Koroški pokal, Franja...), konec maja pa sem že tekmoval na svojem prvem letošnjem triatlonu v Portorožu.

Ker mi je z Miranovo pomočjo šlo na bolje, sva moj takratni edini cilj sezone (sanacija poškodbe) lahko nadgradila z nekaj zanimivimi triatlonskimi tekmami. Tako sem uspešno dirkal na Crossmanu (2. mesto Elite 1, 8. abs.), Weissensee triatlonu (1. mesto Elite 1, 2. abs.) ter na Xtrim triatlonu ob jezeru Lago dei Tre Comuni v Italiji (1. mesto Elite 1, 4. abs.).

Miran Bevc, River
Napredoval sem v plavanju in na kolesu, na teku pa sem izgubil, saj zaradi kolena nisem tekel večji del sezone. Z Miranom iz podjetja River bova sodelovala še naprej in v načrtu imava dodaten napredek v vseh treh disciplinah. Ker še vedno čutim, da koleno ni 100% ozdravljeno, bom v septembru raje izpustil tekme in naredil trening pavzo. Že zdaj pa se veselim dela v jeseni, ki mi ga bo naložil Miran Bevc in verjamem, da se v letu 2013 vrnem veliko boljši!

Hvala, Miran, za motivacijo in veselje do treningov!

Podjetje River lahko najdete na tej spletni strani: http://www.river.si/

Ni komentarjev:

Objavite komentar