sobota, 28. december 2013

Gremo skupaj na Uršljo goro 2

Danes, v soboto, 28.12.2013, sem šel na našo lepo Uršljo goro. 1699 metrov nad morjem nas je pričakalo čudovito sončno vreme s krasnim pogledom na zameglene doline. Na pot sem se opravil še z ostalimi planinci, ki pozimi to skupaj počnejo vsakih 14 dni. Zadevo organizira Deejay, meri se čas, na vrhu pa vsi "registrirani" planinci, ki skupaj začnejo pot z Ivarčkega jezera, dobijo topel čaj. Kaj hočeš lepšega za skupinski pohod :) Danes je bilo to drugič, naslednjič se gre čez 14 dni (11. januar 2014).


Več o dogodku na Facebook strani: Gremo skupaj na Uršljo goro.

Po dolgem času sem zopet malo prečistil svoje ventile. Na vrh sem jo mahnil v hitrem tempu, vseeno pa sem pazil, da ni šlo do daske. Saj smo šele decembra, moje pomembne tekme pa so na vrsti šele čez pol leta. Dovolj sem že star, da moram trenirati tudi z glavo ;)Po moji Garmin uri sem do vrha potreboval 56 minut in 8 sekund.
In še dokaz, da je bilo na vrhu res lepo:

2 komentarja:

  1. Slike so pa res za vzbudit čute!

    OdgovoriIzbriši
  2. 14 dni za tem sem se ponovno udeležil vpozna na Uršljo goro. Za mano je bil naporen in stresen teden v službi, kar se je poznalo na času, ki sem ga potreboval za vzpon. Pri obeh vzponih sem imel povprečni srčni utrip 166 udarcev na minuto, a sem v drugem poskusu, ko sem bil nekoliko utrujen, za isto pot potreboval 2 minutu več časa.

    1. vzpon: http://connect.garmin.com/activity/420563953

    2. vzpon: http://connect.garmin.com/activity/428880945

    OdgovoriIzbriši