sobota, 26. avgust 2017

Faakersee Triathlon 2017

Pokal sem dobil! In brisačo!

Image may contain: 3 people, people smiling, indoor

V soboto, 26.8.2017, sem tekmoval na Faakersee triatlonu, kamor sem šel preizkusit tempo in svojo formo za IRONMAN 70.3 World Championshipki me čaka čez 14 dni! S testom sem zadovoljen. Upam, da se do glavne tekme sezone dobro spočijem in potem mogoče še malo nadgradim svoj nastop.

Faakersee Triathlon pa je tako kot vsako leto super organizirana tekma. Na plavanju so bili neopreni dovoljeni, kar mi zelo ustreza in sem tako v primerjavi z ostalimi kar dobro plaval (za moje pojme). Na kolesu se nisem brezglavo vrgel v lovljenje tistih pred mano, ampak sem umirjeno začel, in iz kroga v krog stopnjeval tempo. Podobno je bilo tudi na teku, kjer sem hitro našel dokaj konstanten ritem v ne preveč rdečih številkah, čeprav je bila trasa kar razgibana. To je bil super test, saj bom moral na svetovnem prvenstvu v polovički na 21 km teka premagati kar 297 metrov višinske razlike. Hmmm...  Če ne kaj drugega, bo pa vsaj uvertura v jesensko/zimsko pohajkovanje po gorah, ki se ga že veselim.

Aja, na Faakerju sem pa dosegel 7. mesto absolutno, 1. v age group kategoriji. Tekmovalo je okoli 600 triatloncev.

In hvala mojim podpornikom! Brez njih bi bilo vse težje.
Solvera Lynx
SportR.si - kolesarski center, trgovina in servis 
TopAtlet 
Hoka One One 
Favn - Zdravilna moč zelišč

1 komentar:

 1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi posojilna svetovalka.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, ima veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobiti lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši