sobota, 01. september 2018

Triatlon Bled 2018

Na Bledu je tudi letos potekalo državno prvenstvo v standardnem (olimpik) triatlonu. Slika spodaj pove vse... 
😁

Zmanjkalo je nekaj svežine za stopničke. Bojan Cebin je bil v cilju sekundo pred mano. 😅
Hladno vreme, dež in plavanje brez neoprenov mi ni ustrezalo. Zeblo je zelo! Na mraz sem pozabil samo na klančkih, malo bolje je bilo proti koncu teka, ko je nehalo deževati. Na plavanju sem zaostal preveliko, kolo sem odpeljal solo, na teku pa sem se počutil kot v nočni mori, kjer te lovi bavbav (v tem primeru je bil to Bojan 😉).
So izgovori in so rezultati. Za vse so bili enaki pogoji. Na koncu 5. absolutno, kar ni slabo. Mislim, da je bila to vseeno moja najboljša predstava na Bledu, sploh na teku vidim napredek.
Rezultati: http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx…


Foto: Vrtačič
Moja naslednja tekma je IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, 23. septembra 2018. Držite pesti za toplo vreme! 😎

1 komentar:

 1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi posojilna svetovalka.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, ima veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobiti lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši