nedelja, 30. september 2018

Tek miru - Slovenj Gradec 2018

Teden dni po Ironman polovički v Kopru sem se odločil, da podprem lokalni Atletski klub Slovenj Gradec in se udeležim domače dirke Tek miru ob dnevu OZN, in sicer teka na 10 km. Vedel sem, da sem letos v dobri formi in to sem želel še enkrat preizkusiti. Kljub temu, da še nisem bil povsem spočit od polovičke v Kopru, sem računal, da bi lahko tekel blizu osebnega rekorda. 10 kilometrska proga je bila sestavljena iz štirih enakih krogih po Slovenj Gradcu s približno 20 metri višinske razlike na krog.

V prvem krogu mi je uspelo držati tempo prvih tekačev, v drugem krogu je tempo nekoliko padel, zato sem tempo začel narekovati jaz, saj nisem taktiziral, moj cilj je bil doseči osebni rekord. Drugi in tretji krog sem večinoma tekel v ospredju jaz, pri vstopu v zadnji, četrti krog, pa sta Grilc in Šturm nekoliko pospešila, da ju nisem mogel držati in pritekla sta si prednost, ki je nisem zmogel zmanjšati do cilja.

Dosegel sem tretjo mesto absolutno in najbolj pomembno - nov osebni rekord na 10 km, ki zdaj znaša 33:48. Hvala trenerju Roku Bizjaku, da tako dobro pili mojo formo. Poleg spomladanskega rekorda na 21 km (Istrski maraton), sem zdaj dosegel še rekord na 10 km. In če ne bo šlo kaj narobe, bi moral izboljšati tudi svoj osebni rekord na 42 km - naslednja tekma je torej: Ljubljanski maraton! Se že veselim! 😎

Grilc, Šturm, TriPustolovec
V kategoriji 30-39 let sem bil prvi.
Rezultati: http://www.protime.si/images/rezultati2018/SG10kmABS.pdf

1. Matej Šturm 33:26
2. Tadej Grilc 33:35
3. Janez Klančnik 33:48

Pohvale organizatorju za lepo izvedeno prireditev. Škoda za ne veliko število udeležencev.

1 komentar:

 1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi posojilna svetovalka.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, ima veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobiti lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši