nedelja, 30. september 2018

Tek miru - Slovenj Gradec 2018

Teden dni po Ironman polovički v Kopru sem se odločil, da podprem lokalni Atletski klub Slovenj Gradec in se udeležim domače dirke Tek miru ob dnevu OZN, in sicer teka na 10 km. Vedel sem, da sem letos v dobri formi in to sem želel še enkrat preizkusiti. Kljub temu, da še nisem bil povsem spočit od polovičke v Kopru, sem računal, da bi lahko tekel blizu osebnega rekorda. 10 kilometrska proga je bila sestavljena iz štirih enakih krogih po Slovenj Gradcu s približno 20 metri višinske razlike na krog.

V prvem krogu mi je uspelo držati tempo prvih tekačev, v drugem krogu je tempo nekoliko padel, zato sem tempo začel narekovati jaz, saj nisem taktiziral, moj cilj je bil doseči osebni rekord. Drugi in tretji krog sem večinoma tekel v ospredju jaz, pri vstopu v zadnji, četrti krog, pa sta Grilc in Šturm nekoliko pospešila, da ju nisem mogel držati in pritekla sta si prednost, ki je nisem zmogel zmanjšati do cilja.

Dosegel sem tretjo mesto absolutno in najbolj pomembno - nov osebni rekord na 10 km, ki zdaj znaša 33:48. Hvala trenerju Roku Bizjaku, da tako dobro pili mojo formo. Poleg spomladanskega rekorda na 21 km (Istrski maraton), sem zdaj dosegel še rekord na 10 km. In če ne bo šlo kaj narobe, bi moral izboljšati tudi svoj osebni rekord na 42 km - naslednja tekma je torej: Ljubljanski maraton! Se že veselim! 😎

Grilc, Šturm, TriPustolovec
V kategoriji 30-39 let sem bil prvi.
Rezultati: http://www.protime.si/images/rezultati2018/SG10kmABS.pdf

1. Matej Šturm 33:26
2. Tadej Grilc 33:35
3. Janez Klančnik 33:48

Pohvale organizatorju za lepo izvedeno prireditev. Škoda za ne veliko število udeležencev.

6 komentarjev:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi posojilna svetovalka.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, ima veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobiti lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro jutro. ,
    Potrebuješ posojilo?
    Ste posameznik, ste podjetnik, zasebni investitor, partnerstvo, ali pa oseba, ki potrebuje hitro financiranje odvisno od situacije. V sodelovanju z mojo ekipo imamo rešitve za vaše težave. Nudimo posojila  1.500 € 10,000,000€ na ugodno obrestno mero, glede na znesek posojila, ki jih želite, z povračilo obdobju, v kratko -, srednje-in dolgoročno. To posojilo lahko ponudimo vsem resnim in poštenim ljudem, ki bi ga lahko odplačali. . Prosimo, pokličite nas za več informacij o naših pogojih. Hvala.
    Tukaj je naša Kontaktna E-pošta: villardfinance@gmail.com  

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  4. Do you need financing to renovate your house or to carry out your various projects? Fast and reliable in the short and long term at a rate of 3%. For more details: contact us directly by financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    OdgovoriIzbriši
  5. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    OdgovoriIzbriši
  6. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    OdgovoriIzbriši